Diákok az online oktatásról 2020.

Diákok az online oktatásról 2020.

Diákok az online oktatásról

Első kézből tudhatjuk meg, hogy mit gondolnak a diákok az online oktatás témájáról, amiből jócskán kijutott nekik 2020-ban.

Első kézből tudhatjuk meg, hogy mit gondolnak a diákok az online oktatásról, amiből jócskán kijutott nekik 2020-ban.

Aki figyelmesen végignézi ezt a klipet, megtudhatja, mit tartanak a diákok a leginkább hasznosnak az online oktatásban. Elsőre talán meglepő, de az online oktatásnak legalább annyi jó oldaláról is beszélnek, mint amennyi negatívumról.

Ismerve a magyar diákokra nehezedő túlzott mennyiségű tananyagot, nem véletlen, hogy ennyien kiemelték: “a saját tempójukban” haladhattak.

A koronavírus “helyzet” következtében beállt kényszerű online oktatás pedagógusoknak sem okozott egyértelműen negatív tapasztalatokat. A pedagógusok például azt helyezték a mérleg pozitív oldalára, hogy a tanároknak össze kellett fogniuk a helyzet megoldásához.

Több nézőpontból is megvilágítja a tanárok véleményét az online oktatásról az a felmérés, amiről itt a Gyermeknevelés oldalain is beszámoltunk. A Virágozz és Prosperálj Alapítvány által készített felmérés célja az volt, hogy megismerje a tanárok nehézségeit ebben a témában. Erre adott azután választ az Online Oktatás Pedagógus Konferencia.

A szerzőről

Maradjunk kapcsolatban

Gyermeknevelés - Közösségi Média

Kategóriák