Állatok Farsangja 2. rész - OpeRandi

Állatok Farsangja 2. rész - OpeRandi

Állatok Farsangja II. rész

Állatok farsangja II. – A tyúkok bámulatos akrobataként lavíroztak a levegőben, a teknősök az idő végtelenségének tengerén táncoltak kényelmükben.

Újabb OpeRandi Gyermekmese

Folytatódik az állatok farsangja! Bizonyára emlékeztek rá, hogy legutóbb az oroszlán királyról meséltem Nektek, aki annyira unatkozott otthon, hogy megkérte kancellárját, a Flamingót, hogy szervezzen neki egy farsangi mulatságot, amin jót szórakozhat. A flamingó összehívta az egész állatbirodalmat, s mindenki serényen készült a nagy estélyre.

Az állatok legdíszesebb ruhájukat öltötték magukra és a színpad előtt gyülekeztek, kíváncsian várták az előadást. A nézőtéren izgatott mocorgás hallatszott…

Elindult a műsor: a tyúkok bámulatos akrobataként lavíroztak a levegőben, a teknősök az idő végtelenségének tengerén táncoltak kényelmükben, Elefánték pedig szenvedélyes tangót lejtettek a színpadon, nem törődve azzal, hogy az egész királyi udvar beleremeg a mutatványukba. Jó kis kalandozást ígér az este, tartsatok velem!

Bátor Anna vár benneteket szeretettel “az oroszlán udvarában”, egy jó kis esti mulatságra!

A mesét elmondja: Bátor Anna Daniela
Írta: Fodor Veronika
Illusztrálta: Igor Lazin
Borítókat (főcím+zenerészlet) rajzolta: Bátor Márta
A zenét szerezte: Camille Saint-Saëns

Ezt üzeni szülőknek és gyerekeknek Bátor Anna

OpeRandi
OpeRandi
“Az OpeRandi program célja, hogy valamilyen formában “randevúzzunk” a zenevilággal, jelen esetben, a meséken keresztül. Szeretettel invitálom a kedves gyerekeket a “tollas bálba”, ahol a mesék csodálatos kincsestára kívánja andalító zenével álomba ringatni őket. Bízom abban, hogy ezzel utat tudunk nyitni a gyermekek fantáziájának és zenei fogékonyságának, “észrevétlenül”. Minden héten megjelenik egy új esti mese, ha szívesen hallgatod, megköszönöm, ha feliratkozol YouTube csatornámra: OpeRandi Official.”

Az OpeRandi YouTube csatornája:

MUTASS JÓ PÉLDÁT

A szerzőről

Maradjunk kapcsolatban

Gyermeknevelés - Közösségi Média

Kategóriák