Állatok Farsangja 1. rész - OpeRandi

Állatok Farsangja 1. rész - OpeRandi

OpeRandi gyerekmesék

OpeRandi gyermekmesék :Amikor a vadon-birodalom uralkodója unatkozik, akkor alattvalói bármit megtennének, hogy szórakoztassák királyukat, az oroszlánt.

Amikor a vadon-birodalom uralkodója unatkozik, akkor alattvalói bármit megtennének, hogy szórakoztassák királyukat, az oroszlánt. Flamingó, a kancellár is igyekszik, és megszervezi az év eseményét az állatok földjén: egy farsangi mulatságot.

Serényen készülnek a nagy napra: a báránykák díszletet terveznek, a madarak meghívókat szórnak szét a világ minden pontján, a kajmán cilindert és zsakettet vásárol magának, míg a vadászgörény hölgy a parfümériában locsolja magára az illatos üvegek tartalmát, hogy duftjával elkápráztasson mindenkit a farsangi mulatságon.

Az állatok színes világát jeleníti meg az író és a zeneszerző is egyben, mert az oroszlán indulóját is hallhatjátok ebben a részben. A dallamok alapján Ti milyennek képzelitek őt, az uralkodót? A farsangi mulatságon felvonul az egész állatbirodalom: elefánték tangóznak, a bohóchalak szinkronúsznak, kajmánék pedig duetteznek… ezeket mind figyelemmel kísérhetitek a következő részekben.

Bátor Anna vár benneteket szeretettel “az oroszlán udvarában”, egy jó kis esti mulatságra!

A mesét elmeséli: Bátor Anna Daniela
A mesét írta: Fodor Veronika
A zenét szerezte: Camille Saint-Saëns

Ezt üzeni szülőknek és gyerekeknek Bátor Anna

OpeRandi
OpeRandi
“Az OpeRandi program célja, hogy valamilyen formában “randevúzzunk” a zenevilággal, jelen esetben, a meséken keresztül. Szeretettel invitálom a kedves gyerekeket a “tollas bálba”, ahol a mesék csodálatos kincsestára kívánja andalító zenével álomba ringatni őket. Bízom abban, hogy ezzel utat tudunk nyitni a gyermekek fantáziájának és zenei fogékonyságának, “észrevétlenül”. Minden héten megjelenik egy új esti mese, ha szívesen hallgatod, megköszönöm, ha feliratkozol YouTube csatornámra: OpeRandi Official.”

Az OpeRandi YouTube csatornája:

A szerzőről

Maradjunk kapcsolatban

Gyermeknevelés - Közösségi Média

Kategóriák